Kamera

Webbkameror används allt flitigare för att kunna få bilder av aktuella platser och händelser som man dessutom kan streama direkt via internet. Här ska vi försöka samla kamera-bilder från platser i Luleå skärgård så att du kan gå in på den här sidan och se hur det ser ut på olika ställen just nu.

Kamera-bilder / Webbkamera

Här kommer lite webbkamera-bilder från skärgården både i och utanför Luleå skärgård. Det är även Norrbottens farvatten och i vissa fall bilder från andra platser. Vi kommer att uppdatera med mera aktuella webbkamera-bilder och händelser under sommarhalvåret då båttrafiken och igår ordentligt. En del av våra kameror styrs och opereras av båtklubbar, både lokalt och på andra platser i Sverige.

webkamera kamera bild 1

Kamera-bild 20160526.gif skärgård.

webkamera kamera bild 2

Kamera-bild 20160311.gif hamninlopp trosö.

webbkamera kamera bild 3

Kamera-bild 20160815.gif fyr momsos.

Hjälp oss med kamera-bilder

Har du bilder från skärgården eller farvattnen i eller kring Luleå och Norrbotten? Då får du mer än gärna skicka in dem eller länka till oss så att vi kan ha med dem på vår sajt. Det är roligt att kunna dela med sig av bilder och aktuella händelser från webbkameror och vi vet att många av våra besökare uppskattar detta. Har du till och med en webbkamera som sänder live så tar vi tacksamt emot en tracker eller länk till den så att vi kan visa den på vår sajt här på Båtliv Luleå.

Minnen skapas alltid ute på sjön, men det är bara en kamerabild som kan behålla minnet för evigt. Kan du mycket om kameror, bilder eller bildbehandling och vill hjälps oss i föreningen eller klubben att styra upp album som medlemmar och intresserade kan utforska och uppskatta så får du mer än gärna höra av dig.

Webbkameror och bilder kommer som sagt att uppdateras här på sidan och vi kommer att lägga upp fler bildströmmar under sommarmånaderna då aktiviteten ute på sjön är mer livlig.